ВАРНА не се уплаши от дъжда!

За днес от 13:30 беше насрочено мероприятието ВАРНА ТАНЦУВА за ЧИСТА БЪЛГАРИЯ без проучване и добив на шистов газ като идеята на събитието бе чрез един по-нестандартен формат на протест да предизвикаме любопитството на варненци и да ги информираме за опасностите от проучванията и добива на шистов газ. Миналата седмица събитието се отложи поради лошото време, ние обаче не се отказахме и смело планирахме за тази седмица!

Тази седмица – отново дъжд и лошо време. Въпреки това обаче днес срещата не бе отложена. И се събрахме! На срещата присъстваха членове на салса клубовете на Варна, на инициативен Комитет „За чиста България“, както и самоотвержени граждани – всички ясно показахме, че лошото време няма да е пречка в борбата ни за чиста България без проучвания и добив на шистов газ!

По време на срещата се взе решение салса мероприятието да се проведе след изборите.

Искам само да отбележа, че организацията на подобно събитие при това от нас – обикновени граждани – не е никак лесна работа, но въпреки трудностите ние смятаме, че си заслужава и че с много усилия нещата ще се случат. Искрено се надявам, че ще ни подкрепите в труда ни!

Всички снимки от днес виж тук.

Ето няколко снимки от срещата днес:

varna-tancuva-161011-n

Вашият коментар